Szépséglabor Zalaegerszeg

Crystal Nails, BrillBird, MarilyNails, Moonbasa, Diamond Nails, Moyra, CND forgalmazó

Cégünk 2002 májusában nyitotta meg első műköröm alapanyagok és kellékek üzletét Zalaegerszegen. Megyei, sőt országos szinten is egyedülálló módon kizárólag műköröm alapanyagokkal foglalkozott és foglalkozik jelenleg is üzletünk. Kezdetben CND termékcsalád forgalmazása volt a fő profilunk, de folyamatosan bővítettük választékunkat professzionális műköröm alapanyag márkákkal.

Nagy figyelmet fordítunk a trendek követésére , mint a műköröm díszítése, mint a műköröm kellékek és a körömlakkok terén. 2004-ben elindítottuk első weboldalunkat ami műköröm és cégünk országos ismeretségét célozta meg. Pedikűrös alapanyag kínálatunkat nyitásunk óta a Szilágyi pedikűr műhelyéből szerezzük be. Minőségi termékeink között mindent megtalálni, ami a professzionális és az otthoni kéz és lábápoláshoz szükséges.

Cégünk 2006-ban kötötte meg az egyik legfontosabb kapcsolatát története folyamán, az akkor még kevésbé híres, de mára Magyarország és egész Európa legnagyobb műköröm alapanyag forgalmazójával, a Crystal Nails termékcsaláddal.

Bámulatos műköröm alapanyag kínálatunk, állandó újításaiknak köszönhetően többszörösen piacvezetővé váltak Magyarországon. Több száz színes zselé, színes porcelán, építő zselé és még számtalan fejlesztés eredménye, hogy a műkörmösök addig nem ismert szintekre juthassanak el.

A Crystal Nails termékcsalád mellet a cég több márkájának viszonteladását is átvettük. Az IBD mely profi zseléiről, Gena mely minőségi láb és kézápoló termékeiről vált ismertté.

2008-ban indítottuk el a mára országosan ismerté vált Műkörömplázát, azt a műköröm webáruházat amivel már ténylegesen az ország bármely pontjára eljuthat változatos termék kínálatunk. Műkörmös gépek terén országosan a legjobb áron kínáljuk uv lámpáinkat, csiszológépeinket, porelszívóinkat és más műkörömmel kapcsolatos gépeinket.

2009-ben elindítottuk kiszállító autónkat, (Beautyexpress) ami mára három megyébe (Zala, Vas és Somogy megye) juttatja el teljes termékválasztékunkat műkörmös partnereinkhez. 2010-ben a folyamatosan bővülő termékválasztékunk miatt egy nagyobb üzletbe költöztünk és így Nyugat Magyarország legnagyobb, kizárólag műköröm alapanyag forgalmazásával foglalkozó üzletévé váltunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a műkörmös továbbképzésekre. Rendszeresen indítunk díszítő és technikai tanfolyamokat Crystal Nails mesteroktatók közreműködésével (képek a tanfolyamokról ). Mára cégünk több ezer műköröm kellék, műköröm gép, körömdíszítő és pedikűr eszköz forgalmazásával lett ismert az ország és már az ország határain kívül is.

Köszönjük bizalmatokat és állunk továbbra is mindenben rendelkezésetekre!

 

Webshop termékválasztékunk: Crystal Nails - Diamond Nails - BrillBird - MarilyNails - Moyra - CND - Szilágyi Pedikűr - Moonbasa Nails - és még sok más körömdíszítő, körömápoló és pedikűr termék. Árukínálatunkat folyamatosan bővítjük és állandó akciókkal, kedvező árakkal, segítőkész kiszolgálással, szaktanácsadással állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

 

Forgalmazott termékeink:
 
Profi Műköröm alapanyagok és kellékek - Műköröm uv zselék - Porcelán műköröm alapanyagok - Uv lámpák - Csiszológépek - Paraffin gépek - Porelszívók - Körömlakkok - Körömdíszítők és műköröm díszítők - Körömápolók - Köröm és műköröm reszelő - Pedikűr eszközök - Köröm matricák - Díszítő lakkok- Japán Manikűr
Minden ami kéz és lábápolás, műkörömépítés és körömdíszítés!
 

Elérhetőségeink:

 

Zala Brill Kft.
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 25-27
Nyitvatartás: H-P  8:30-17:00, Sz 9:00-12:00

Mobil (Vásárlási ügyfélszolgálat): +36303606429
Tel/Fax: +3692326531

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Webáruház: www.mukoromplaza.hu

 

 

 

 

 

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok